Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Zablaće

Kao gotovo svako selo duž hrvatske obale, Zablaće nije drugačiji i može se svrstati pod malo ribarsko naselje. Okruženo je bujnom borovom šumom koja se također ne razlikuje mnogo od onih u drugim dalmatinskim selima, ali za razliku od mnogih od njih Zablaće ima plažu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Duga gotovo 2 km, prekrasna šljunčana plaža u Zablaću je glavni razlog zašto mnogi turisti traže smještaj u Zablaću čak i  početkom zime. Ako počnete planirati što je ranije moguće, ne biste trebali imati problema u rezerviranju apartmana u Zablaću.

U slučaju da ste to propustili, Zablaće je smješteno 9 km južno od Šibenika. Ljubazni mještani uglavnom se bave poljoprivredom, vinogradarstvom, maslinarstvom i, kao što smo spomenuli, ribolovom. Dosada ste sigurno shvatili da će vam biti jako dobro u restoranima u Zablaću. Ukusna i nadasve zdrava mediteranska hrana pružit će vašim nepcima nezaboravno iskustvo. Dalmatinci uvijek popiju čašu domaćeg vina uz ručak, pa biste to i vi trebali napraviti.

Reći ćemo sada nekoliko riječi o smještaju u Zablaću. S obzirom da je to relativno malo mjesto, ima mnogo kuća koje nude smještaj. Mnoštvo je apartmana u Zablaću koje možete iznajmiti. Moći ćete također naći i vile za odmor u Zablaću ako je to ono što volite. Nema hotela u Zablaću i zbog to ga je mjesto mirnije od onih koji imaju hotele. U blizini postoji i hotel resort Solaris, ali on pripada Šibeniku.

Naravno, moći ćete naći i iznajmiti sobu u Zablaću u slučaju da ste samo u prolazu I želite se odmoriti jednu noć, ali to bi moglo biti teško u kolovozu jer je to vrhunac sezone. Skoro smo zaboravili spomenuti kamp u Zablaću! Da, lijepo uređen kamp koji se nalazi na prekrasnoj plaži koju smo ranije spomenuli, dostupan je svima vama ljubiteljima prirode. Plaža u Zablaću nudi brojne aktivnosti među kojima je najpopularnije surfanje. Postoji i noćni klub u Zablaću, ali ne znamo mnogo o njemu. Znamo da postoji ogroman noćni klub pod nazivom Aurora i nalazi u Primoštenu koji je udaljen nekoliko kilometara. Svidjet će vam se odmor u Zablaću. To je uistinu šarmantno mjesto s živahnom atmosferom.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba