Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Vinjerac

Uz bogatu i dugu povijest Vinjerac je jedno od najljepših mjesta u Dalmaciji. Gotovo nikada nije gužva i nema puno turista koji traže smještaj u Vinjercu, uglavnom zbog toga što se ne reklamira puno. Ovaj skriveni dragulj nudi mnogo svojim posjetiteljima. Počevši s bogatom povijesnom baštinom, pa sve do prekrasnih plaža, u Vinjercu ćete se moći u potpunosti opustiti i uživati ​​u mirnom odmoru.

Mnogi nacionalni parkovi okružuju Vinjerac, a to ga čini još zanimljivijim za turiste. U Vinjercu se spajaju planinski i morski zrak koji je obogaćen mirisom aromatičnog bilja Mediterana. Moći ćete to u potpunosti doživjeti kada se vratite u svoj apartman u Vinjercu i nakon što provedete dan na plaži. Tada ćete moći sjediti na terasi, uživati ​​u svježem zraku i jednom od najljepših zalazaka sunca na svijetu.

More oko Vinjerca je izrazito čisto, čak i u lokalnoj luci, i bogato je ribom koju možete naći na jelovnicima restorana u Vinjercu. Dalmatinska kuhinja je poznata u cijelom svijetu. Mnogi turisti, pa čak i svi, kažu da su hrana, more i plaže razlozi zbog kojih se ovdje vraćaju iz godine u godinu.

Postoje dva mala hotela u Vinjercu. Smještaj u Vinjercu je uglavnom privatan. Ljudi iznajmljuju apartmane u Vinjercu, a njihova ponuda je vrlo raznolika. Moći ćete unajmiti stare kamene kuće u Vinjercu kao i one moderne. Ne postoje kampovi u Vinjercu, ali ćete ih moći naći u okolnom području. Nismo spomenuli da se Vinjerac nalazi u Zadarskoj županiji i iako nema noćnih klubova u Vinjercu, mnoge ćete pronaći u Zadru koji je vrlo blizu Vinjerca. Zadar se može pohvaliti sa poviješću starom 3000 godina, stoga ga posjetite i istražite. Jedno je od najzanimljivijih mjesta u Hrvatskoj.

Većinu svog vremena ćete provoditi na plaži u Vinjercu, kupajući se i diveći se Velebitu. Ako vas zanima ribolov, možete otići u ribolov sa nekim od mještana. To je jedno pustolovno i zabavno iskustvo, a riba na gradele jedno je od najukusnijih jela ikad. To možete učiniti, na primjer, u dvorištu svog apartmana u Vinjercu. Samo je poprskajte maslinovim uljem i stavite češnjak iz vrta vašeg domaćina i gledajte što će se dogoditi. Upitajte mještane za njihovo maslinovo ulje. Dalmatinci su eksperti u proizvodnji maslinovog ulja. Uživajte u svom odmoru u Vinjercu i sigurni smo da ćete se brzo zaljubiti u njega.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba