Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Supetar

Supetar je vrlo mirno malo naselje smješteno u uvali na otoku Braču okrenuto prema Splitu. To je glavni grad otoka i jedno od glavnih turističkih odredišta na njemu. Dobro je povezan sa Splitom (trajekti). Supetar je dobro mjesto za one koji vole uživati u mirnom odmoru. Grad ima nekoliko povijesnih zgrada i vrlo lijepu šetnicu oko lučice, na istočnoj strani grada nalazi se nekoliko izvrsnih plaža, neke od njih s čistim bijelim pijeskom.

Supetar
Smještaj u Supetru:
Baš kao u svim drugim turističkim gradovima, ponuda smještaja u Supetru uključuje cijeli spektar. Dakle ovdje možete pronaći hotele, apartmane, sobe u privatnim kućama, itd. Možda najpoznatij hotel je Hotel Kaktus. U smjeru marine naročito ima puno starih kamenih kuća s apartmanima, u istočnom dijelu grada nalazi se i područje s relativno novim kućama. Ako ste u potrazi za luksuznim smještajem, možete ga lako pronaći u Supetru. Potražite Waterman Svpetrvs-odmaralište-ili pregledajte naše baze podataka za vile s bazenom u Supetru.


Što vidjeti u Supetru:
Preporučujemo vam da posjetite crkvu Navještenja Marijina iz 18.og stoljeća, Leroj (toranj sa satom) i crkveni muzej koji ga okružuju. Na ulazu u muzej, nalazi se skulptura Sv Viktora, djelo kipara Petra Jakšića, koji je ujedno i kreator skulpture Majke Terezije na ulazu u crkveno dvorište. Unutar crkve, pogledajte oltarnu palu Bogorodice sa svecima, rad lokalnog slikara amatera, Feliks Tironi (1722-1808), te orgulje koje je 1737. godine napravio Petar Nakić.

Gdje jesti u gradu:

Supetar, kao i svi drugi otočni gradovi nudi različite vrste jela s plodovima mora. Zato u restoranima diljem grada možete pronaći sve vrste riba, liganja, školjko, itd začinjenim s ukusnim maslinovim uljem. Neki od poznatih restorana su Bistro brentos, Dolac restoran, Double Plava Restoran, itd.

Kako doći do Supetra:

Autom: Slijedite upute na našoj stranici o Splitu

Trajektom: Trajektne linije između Splita i Supetra su jedne od najčešćih u Hrvatskoj, tijekom ljetnih mjeseci ima oko 20 dnevnih polazaka, imajte na umu da su trajektne luke tijekom ljetnih mjesece, osobito subotom, tako da može potrajati duže da se ukrcate –isto vrijedi i kada se iz Supetra vraćate za Split.

Zrakoplovom: Slijedite upute na našoj stranici o Splitu

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba