Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Sumartin

Sumartin ima svoju luku, a nalazi se na jugoistočnoj strani na otoku Braču i mjesto koje odiše mirom i ima vrlo duge šljunčane plaže.  Najzanimljivija stvar vezana uz plaže u Sumartinu je to što su prilično skrivene od pogleda slučajnih prolaznika. Isto vrijedi i za uvale u Sumartinu. Već neko vrijeme stanovnici Sumartina usavršavaju svoje ribarske i pomorske vještine. Čak i danas u Sumartinu postoji malo brodogradilište koje se koristi za manje popravke i održavanje brodova.

U Sumartinu ima oko 600 stanovnika koji se bave poljoprivredom, vinogradarstvom, maslinarstvom, ribolovom i turizmom koji je najvažniji izvor prihoda. Trajektna linija prolazi kroz Sumartin tako da je dobro povezan sa ostatkom jadranske obale. Izbor hrane u Sumartinu je vrlo raznolik zadivit će i najzahtjevnije gastro znalce. Širok izbor svježe ribe na ponudi je u svim restoranima u Sumartinu.

Netaknuti okoliš koji okružuje ovo lijepo mjesto pružio je motivaciju za proizvodnju meda, vina i sira. Kada posjetite Sumartin, nemojte propustiti priliku da neke od tih proizvoda ponesete doma sa sobom. Zabava u Sumartinu je usmjerena na ronjenje, plivanje, jedrenje na dasci i izlete na ostatak otoka. Očekivano, ne postoje nikakvi noćni klubovi u Sumartinu, ali ako idete prema Zlatnom Ratu, koji se također nalazi u Bolu na Braču, dobit ćete obilje prilika da posjetite lokalni aperitiv bar i noćni klub.

Smještaj u Sumartinu je privatan. Ako ne možete preživjeti bez hotela, posjetite bivši hotel Novaković u Sumartinu koji je izgrađenih u kasnim dvadesetim godinama, ali o njemu se nitko nije brinuo, pa je sada napušten i uništen. Prva stvar koju biste trebali učiniti kada dođete u Sumartin jest prošetati kako biste osjetili mjesto. Postoji mnogo vila za odmor u Sumartinu sa bogatom poviješću i većina njih je dostupna za javnost, tako da bi bila šteta da ih ne vidite kad ste već tamo. Mnogi aristokrati i redovnici su tamo izgradili svoje vikendice kako bi mogli uživati ​​u malim stvarima u životu prema dok stare. A ako se ikad izgubite na otoku i ne znate se vratiti, nazovite taxi brod i ubrzo ćete biti na poznatom teritoriju.

 

Slike Sumartin:

Accommodation_Sumartin

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba