Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Stobrec

Stobreč je malo naselje na poluotoku istočno od Splita. Točnije, Stobreč se danas smatra predgrađem Splita. Nalazi se na lokaciji na kojoj je nekada bilo antičko naselje pod imenom Epetion. Naselje se otprilike nalazi oko 7 km od poznate Dioklecijanove palače u Splitu. Gospodarstvo u Stobreču temeljilo se na poljoprivredi, uzgoju stoke i ribolovu.

Stobrec

Restorani u Stobreču su povoljni i svi su okrenuti tradicionalnoj dalmatinskoj kuhinji. S obzirom na broj restorana u Stobreču, izbor hrane je također nevjerojatan, iako se većina jela općenito temelji na ribi, školjkama i plodovima mora. Svakako otiđite i do lokalnih konoba u Stobreču jer one nude najbolja jela pripremljena po starim receptima i začinjena klasičnim dalmatinskim začinima. Za sve vas koji samo želite pojesti pizzu i završiti tu priču, postoji također mnogo pizzeria koje možete posjetiti. I da, ako želite neko međunarodno pivo, otiđite do lokalnog puba u Stobreču, neće vas razočarati.

Zabava u Stobreču je vrhunska, od nekoliko festivala tijekom ljeta i bezbroj aktivnosti kako biste bili zauzeti tijekom vašeg boravka tamo. Na primjer, rekreacija u Stobreču se vrti oko golfa boćanja, rukometa, tenisa i košarke. Stobreč također pruža fantastične uvjete za jedrenje, ribolov i veslanje. Naravno, nijedno malo mjesto nije autentično bez vlastitih lokalnih fešti koje su zapravo samo isprike da bi se moglo zabavljati tijekom ljeta. Vjerovali ili ne, postoji i noćni klub u Stobreču, a to znači da možete plesati svaku večer.

Stobrec Hrvatska

Mnoštvo je smještaja u Stobreču, tako da ne morate rezervirati mjesecima unaprijed. Većina smještaja je privatna, ali ako želite hotel raspitajte se za Hotel Zvonimir u Stobreču. Ako volite prirodu, otiđite do kampa u Stobreču i ponesite sa sobom nekoliko vreća za spavanje. Osim toga, nemojte zanemariti vile za odmor u Stobreču jer one u posljednje vrijeme niču kao lude.

Plaže u Stobreču su i pješčane i kamene tako da ima nešto za svakoga, a posebno ako imate djecu koja su luda za pješčanim dvorcima. Plaže u Stobreču su vrlo poznate i mnogi ljudi koji posjećuju Split obično odu tamo barem jednom tijekom svog odmora.

 

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba