Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Slatine

Slatine su malo ribarsko mjesto na sjeveroistočnoj strani otoka Čiova. Službeno spada u grad Split, drugi grad po veličini u Hrvatskoj. Iz tog razloga, Slatine su dobro povezane sa Splitom, što znači da možete imati svoj mir i ludu noć u klubu. Ali, to stvarno ovisi o vrsti zabave u Slatinama. Ako volite ribolov, kupanje i sunčanje, onda je pronalaženje smještaja u Slatinama sve što trebate učiniti. Međutim, ako želite ići u noćni klub u Slatinama, bolji izbor bi bio otići u Split gdje ima dosta noćnih klubova u kojima možete uživati.

Slatine

Stanovnici ovog malog mjesta se oslanjaju na poljoprivredu i ribarstvo kao glavni izvor prihoda. I danas se mogu kušati plodovi njihovog rada. Na primjer, hrana u Slatinama je potpuno organska, uzgojena s organskim gnojivom i velikim količinama sunčeve svjetlosti. Plodovi mora ne mogu biti svježiji, a njihovo maslinovo ulje je izvrsno. Imajte na umu da su sve ove organske prednosti vidljive diljem restorana u Slatinama. Svi oni pripremaju hranu uz ​​pomoć tradicionalnih dalmatinskih recepata, a većina njih ima zadovoljstvo domaćih gostiju koji se vraćaju na obrok ili dva jednom godišnje. Ako vam se dogodi da posjetite restoran u Slatinama, naručite riblje specijalitete ili školjke na žaru.

Postoji nekoliko prednosti boravka u vilama za odmor u Slatinama, kao što je degustacija domaćeg maslinovog ulja, vina, suhih smokava i badema. Međutim, ako ste od onih koji vole uslugu dobiti na jedan telefonski poziv, onda je za vas najbolje da rezervirate sobu  vili Tina Hotel u Slatinama. Ovo mjesto nudi kabelsku TV, telefon, mini bar, sušilo za kosu i nezaboravan odmor. Imaju također i restoran s terasom s koje se pruža prekrasan pogled na more i širok izbor lokalnih specijaliteta. Ljubazno osoblje će vam pomoći u jednodnevnim izletima u Slatini. Za zabavu u Slatinama, provjerite terene za košarku i nogomet.

Plaže u Slatinama su razasute po cijeloj obali; šljunčane, pješčane i kamene. Borovi će vam osigurati hlad, a sunce boju. Ima i dosta uvala koje su idealne za obitelji s malom djecom koji vole uživati ​​u miru i tišini.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba