Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Seget Vranjica

Seget Vranjica je malo turističko mjesto, jedva 5 km udaljeno od Trogira i oko 8 km od splitske međunarodne zračne luke. Šljunčane i pješčane plaže u Seget Vranjicu dobro mu pristaju kao i bogata mediteranska vegetacija, stogodišnji vinogradi, maslinici i otoci koji ga okružuju. Bilo bi dobro rezervirati smještaj u Seget Vranjicu na vrijeme kako biste sebi osigurali pogled.

Ovo slikovito, malo mjesto je idealno za vas ako želite malo bolje upoznati Jadran i u isto vrijeme imate bazu u koju se možete vratiti nakon cjelodnevnog jedrenja. Kako biste smjestili vaš brod il jahtu, tu je ACI Marina u Seget Vranjicu koja ima dovoljno vezova i dobro je polazište prema mnogim dalmatinskim destinacijama. Obiteljski posjet Seget Vranjicu je također dobra ideja jer je ovo jedno od onih mjesta gdje možete imati mir i tišinu, a to je vrlo traženo u posljednje vrijeme. Osim toga, mjesto je odlično za dnevne izlete s vašim voljenima. To je jedan od načina na koji se možete zabaviti u Seget Vranjicu.

Ne trebamo naravno niti reći da je mnoštvo konoba i restorana u Seget Vranjicu. I, naravno, većina njih nudi izuzetna jela pripremljena prema tradicionalnim dalmatinskim receptima.   Međutim, kako biste uistinu osjetili autentičnu gastronomsku ponudu Seget Vranjica, morate prodrijeti duboko u obiteljska gospodarstva gdje ćete naići na izvrsnu uslugu, fantastičnu hranu pripremljenu s najvećom pažnjom i ljubazne i gostoljubive ljude. Stoga, prije nego što rezervirate stol u restoranu u Seget Vranjicu, istražite ova obiteljska imanja i nećete se razočarati.

Drugi oblici zabave u Seget Vranjicu uključuju klasične opcije: plivanje, ronjenje i ribolov. Što se tiče posjeta klubovima, najbolje je posjetiti obližnji Primošten, Trogir ili Split. Dva hotela u Seget Vranjicu su dobar primjer povoljnog, a dobrog smještaja: hotel Viktorija i hotel Medena. Što se tiče privatnog smještaja, pogledajte vile za odmor u Seget Vranjicu u kojima ima mnogo soba za iznajmljivanje.

Ako slučajno propustite il nemate vremena posjetiti obiteljske posjede koje smo spomenuli maloprije, onda nam vjerujte na riječ i posjetite sljedeće restorane i konobe u Seget Vranjicu: Astoria, Kamenica i Villa Rustica Dalmatia. A ako ste tamo samo za jednu noć ili dvije, posjetite lokalne fešte kako biste mogli osjetiti mjesto.

Slike Seget Vranjica:

Seget-Vranjica

Seget_Vranjica_Trogir

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba