Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Pučišća

Otok Brač je poznat po svom kamenu. Zapravo, toliko je poznat da je većina skulptura u Hrvatskoj građena od bračkog kamena. Kada posjetite Pučišća vidjet ćete da mjesto stvarno njeguje klesarsku tradiciju. Ustvari, toliko je razvijena da je kamen iz kamenoloma u blizini Pučišća ugrađen u Bijelu kuću u Washingtonu, D.C. Većina mladih kamenoklesara želi odraditi barem dio svog školovanja u izvanrednoj školi za klesarstvo u Pučišćima.

Pucisca

Ako planirate obiteljski odmor u Pučišćima, to bi bio mudar izbor. Ne nedostaje mu sadržaja, duha ni velikodušnosti. To je uglavnom zbog njegove povijesti. Kroz povijest su Pučišća prošla mnogo toga i nekoliko puta su također bila razorena. Međutim, svaki put kada su razorena ponovno su izgrađena, pa čak i nakon što su izgorjela do temelja 1943. godine.

Kada ogladnite, savjetujemo vam da istražite mnoštvo restorana u Pučišćima. Morski plodovi su, naravno, obavezni. No, ako žudite za mesnim jelima, svakako posjetite konobe u Pučišćima jer tu se nude neka od najboljih specijaliteta od janjetine u Hrvatskoj. Sve to završite sa nekim od lokalnih vina i to će biti to. Nemojte propustiti ni maslinovo ulje u Pučišćima jer na otocima su ulja uglavnom najbolja zbog velike količine sunca tijekom godine.

Što se tiče smještaja u Pučišćima, postoji mnoštvo izbora. Poslušajte ovaj savjet, ali uz dozu opreza, i rezervirajte sobu ili apartman u Pučišćima mjesec dana ranije kako biste bili sigurni. Neki od vas će zasigurno tražiti dozu ugađanja, a to možete naći u lijepom, malom hotelu u Pušišćima koji vas neće razočarati. To je jedna od najstarijih zgrada na otoku, a datira iz 15. stoljeća i uređena je u bogatom renesansnom stilu. Dakle, sobe u Pučišćima se mogu iznajmiti i u hotelima i u vilama za odmor.

Trgovine, muzeji i noćni klubovi u Pučišćima nalaze se u samom središtu. Zapravo, možete pronaći razne vrste zabave u Pučišćima, posebno ako ste u potrazi za aktivnim odmorom umjesto ležanja na plaži cijeli dan. Možete ići na jedrenje, ronjenje, paragliding, biciklizam ili skijanje na vodi. Još jedna stvar, Pučišća su lako dostupna zbog toga štBrač ima svoju vlastitu zračnu luku, tako da ne morate brinuti o tome. Taxi brodovi će vas odvesti gdje god želite i dobro organizirana trajektna linija je vaša sljedeća najbolja stvar.

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba