Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Povlja

Povlja su malo primorsko mjesto na otoku Braču, u neposrednoj blizini Sumartina. Svaki otok u Hrvatskoj ima dosta starih crkava i nema veze posjećuju li se ili ne, s vremenom su izgradile na gotovo svakom otoku. Brač nije ništa drugačiji. Nakon što ste pronašli smještaj u Povljima, vjerojatno ćete cijeli dan razgledavati samo kako biste dobili osjećaj za mjesto. Slikovite crkve su vrlo dobro mjesto za početi.

Prekrasne plaže u Povljima pružaju prekrasan pogled na nekoliko okolnih zaljeva. Sve su plaže šljunčane, osim nekoliko pješčanih. U idealnom slučaju, obiteljski odmor u Povljima se sastoji od šetnje plažom, plivanja, sunčanja, obiteljske večere i ležernih okupljanja. To je savršeno za obitelji s malom djecom.

Povlja

 

Nakon što ste prošetali, vjerojatno ćete htjeti pronaći restoran u Povljima i riješiti problem gladi. Većina otoka na Jadranu nudi sličnu kuhinju, a to nije loša stvar. Naprotiv, možete biti sigurni da gdje god jedete na Jadranu, hrana će biti izvanredna. Gurmanski specijaliteti u Povljima se ne razlikuju. Nevjerojatni plodovi mora  u kombinaciji s vinima koja su bogata okusom, ističu bit Mediterana. Ako ste se zasitili restorana (ili vaša djeca), ne brinite jer ima nekoliko pizzeria u Povljima tako da nitko neće otići kući gladan.

Noćni klubovi u Povljima ne postoje. Međutim, otok Brač nije u potpunosti lišen klubova i barova, tako da ima ponešto za svakoga, a to ovisi o vašem načinu prijevoza. Ostale vrste zabave u Povljima vrte se oko jedrenja, ronjenja, plivanja, izleta i nogometa. Ako želite ići u obilazak cijelog otoka, uvijek možete iznajmiti skuter i odvesti se kroz borovima prekrivene ceste.

Povlja Brac

Nema hotela u Povljima, pa nema prvoklasne udobnosti što se tiče posluge u sobu i vratara koji će vas usmjeriti.  Ipak, ima dosta vila za odmor u Povljima koje pružaju krajnju udobnost svojim gostima, mještani to jamče. Sve u svemu, više od 1000 kreveta čeka na vaše rezervacije.

Još jedan savjet: ako se nađete u Povljima, svakako posjetite Zmajevu špilju. A ako itko pita, to niste čuli od nas.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba