Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Pirovac

Pirovac se nalazi 25 kilometara sjeverozapadno od grada Šibenika. To je živo i slikovito mjesto. Ugodna šetnja kroz mjesto otkrit će mnoge od njegovih ukrasa i povijesnih spomenika koji govore priče o bogatoj povijesti Pirovca i okolice. Pirovac je osnovan u 15. stoljeća. Međutim, okolno područje bilo je naseljeno još prije, za vrijeme vladavine Rimskog carstva. Ako ste ljubitelj povijesti bit će vam drago da možete rezervirati apartmane u Pirovcu u jednoj od starih kamenih kuća koje su zadržale izgled i atmosferu prošlih vremena. Pronalaženje smještaja u Pirovcu bi trebalo biti jednostavno. Ljudi uglavnom traže privatni smještaj jer većina dolazi sa svojim obiteljima i, naravno, vole se osjećati kao kod kuće u apartmanu. Međutim, ako to želite, postoji i hotel u Pirovcu gdje možete rezervirati sobe.

Pirovac

Tipičan mediteranski izgled naselja je ono u što se većina posjetitelja zaljubi. Gostoljubivost mještana i njihov prijateljski duh je ono zbog čega se vraćaju iduće godine! Kombinirajte to s odličnom mediteranskom kuhinjom koja se temelji uglavnom na svježim plodovima mora i organskom povrću koji se poslužuju u brojnim restoranima u Pirovcu i dobit ćete nezaboravan odmor. Budući da je to ribarsko selo, u Pirovcu i njegovm restoranima uvijek se poslužuje svježa riba. Možete čak ići sami ribolov, a potom pripremiti ribu u dvorištu svog apartmana u Pirovcu.

Prekrasne plaže u Pirovcu su mjesta gdje ćete provesti većinu svog vremena tijekom vašeg odmora. Postoje mnoge skrivene uvale u Pirovcu i okolici gdje se može pronaći i "vlastita" plaža. Kamp u Pirovcu je također zanimljivo mjesto, okruženo aromatičnim mediteranskim raslinjem, a nalazi se na prekrasnoj plaži. svakako ga vrijedi posjetiti ako ste ljubitelji ove vrste smještaja.

Pirovac plaza

Od Pirovca ​​možete ići ne dnevne izlete u obližnji Nacionalni park Kornati ili posjetiti Vransko jezero. Ako ste se zapitali o zabavi, nema noćnih klubova u Pirovcu, ali ne brinite jer na području blizu Pirovca, a to su Vodice, Primošten i Prosika, postoje 3 poznata noćna kluba, Porat, Hacienda i Aurora, u kojima možete tulumariti do zore.

Sve u svemu, Pirovac je mjesto gdje se zaista možete opustiti i uživati ​​u odmoru. Ne zaboravite jedino rezervirati vaš smještaj u Pirovcu prije nego sve bude zauzeto. Planiranje je ključno.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba