Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Milna Island Hvar

Milna je naselje smješteno na južnoj strani otoka Hvara, udaljena oko 5 km od grada Hvara. Mjesto je vrlo poznato po prezimenu svojih stanovnika (svako prezime je Tudor, a proizlazi iz imena Teodor ili Theodor). Plaže u Milni su izuzetno ugodne i privlačne, okružene grmljem, agavama, vinogradima i voćnjacima. Kada posjetite uvalu Milna, posjetite i grmovite susjedne uvale Malo i Veliko Borče.

Ovo malo mjesto je jedna od najstarijih hvarskih turističkih destinacija i njegova seoska atmosfera je vidljiva u starom ljetnikovcu iz 17. stoljeća kojeg je nekada posjedovala plemićka obitelj Ivanić. No, nemojte pokušavati rezervirati apartman u Milni u ljetnikovcu jer je on tu samo u svrhe razgledavanja. Umjesto toga potražite vile za odmor u Milni koje nude i apartmane i sobe za iznajmljivanje. Ako ste više tip osobe koja voli biti uslužena, žao nam je što moramo reći da nema hotela u Milni, ali zato je Hvar pun hotela, pa stoga provjerite što vam najviše odgovara.

Prijevoz je organiziran brodom iz hvarske luke. Međutim, mjesto je dostupno i automobilom i pješice. Tijekom vašeg boravka ovdje, vjerojatno ćete se probuditi jednu noć s jakom željom da sudjelujete u ludom tulumu. Bez brige, iako ne postoje nikakvi noćni klubovi u Milni, ima ih dosta u Hvaru, pa se stoga samo prevezite i uživajte ​​u uvijek aktivnom noćnom životu. Ako je vaš tip zabave aktivni odmor, provjerite školu ronjenja u Milni, tenis terene ili naše uvijek omiljeno jahanje magarca. Ovo drugo je vjerojatno najčudnija moguća zabava u Milni.

Plaže u Milni su uglavnom šljunčane ili kamene, neke od njih su čak i 200 m duge i rijetko bučne i prepune ljudi. Neki ljudi rezerviraju apartman u Milni u kasno ljeto, oko rujna, jer vole mir i tišinu koje im to mjesto pruža. Osim toga, more je kristalno čisto, plaže sigurne za djecu i vile su lijepe i uredne.

Postoji i nekoliko restorana u Milni. U stvari, većina restorana u Milni se nalazi na samoj plaži i nude klasičnea dalmatinska jela pripremljena na temelju tradicionalnih hrvatskih recepata. A ako želite upoznati ostale otoke, otiđite na izlete na obližnje otoke Vis, Biševo, Korčulu ili Mljet.

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba