Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika


vric_logo_hrVjerujemo u 3 čvrsta razloga zbog kojih bi potencijalni gosti trebali pronaći idealno mjesto za svoj godišnji odmor baš na našim stranicama:

1. Zbog toga što je jeftinije! Solitum, ne djeluju kao posrednik, stoga ne naplaćuje proviziju. Ako pregledate ponudu apartmana i kuća za odmor na Solitum stranicama te usporedite cijene sa sličnim smještajnim kapacitetima koji su u ponudi na Internetu vidjet ćete da uistinu imamo konkurente cijene koje su prihvatljive gotovo svakome.

2. Rezervacije odabranih kapaciteta vrše se izravno preko vlasnika smještajnih jedinica, te na taj jedinstveni način imate mogućnost da u samom početku razjasnite specifična pitanja ili eventualne dvojbe prije samog rezerviranja. Na ovaj način se zasigurno nećete naći u situaciji gdje će Vam priče o mjestu gdje želite provesti ljetovanje servirati osobe koje sjede u nekom uredu u inozemstvu, te koje možda nikada nisu kročile u Hrvatsku.

3. Naš tim se nalazi u Hrvatskoj s toga Vam možemo dodatno pomoći sa korisnim savjetima za još zanimljiviji provod; provjerite naš vodič kroz hrvatsku na engleskom jeziku!

Solitum je samo spona između vlasnika turističkih smještaja i gosta koji putem specifičnog web sučelja omogućava komunikaciju jednih i drugih u svrhu utvrđivanja ugovora o najmu za određeni smještaj. Solitum nije ugovorni partner, te iz istoga razloga Solitum nije odgovoran za eventualne sporove koji mogu nastati između iznajmljivača i gosta, kao rezultat kontakta uspostavljenog preko Solitum stranice.
Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba