Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Lokva Rogoznica

Lokva Rogoznica je oko 10 km udaljena od grada Omiša, uz samu Jadransku magistralu (to zapravo ne znači da je smještena uz magistralnu cestu, nego znači da je puno pristupačnija od većine gradića na obali). Turističke vile u Lokvi Rogoznici namijenjene su obiteljima koje žele provesti miran odmor tijekom ljeta. Točno između Makarske i Splita, Lokva Rogoznica je idealno mjesto ako želite izbjeći klasične turističke gužve. Ipak, oba od tih gradova su dobar izbor ako ne možete naći luđu zabavu u Lokvi Rogoznici.

Lokva Rogoznica beach

Plaže u Lokvi Rogoznici su šljunčane s nekoliko pješčanih primjera (za mnogo pješčanih dvoraca za vašu djecu). Privatni smještaj u Lokvi Rogoznici je sasvim blizu pošte i trgovina. Ako planirate da ručati vani, ne bojte se jer postoji mnogo restorana u Lokvi Rogoznici između kojih možete izabrati. Ipak, neki od vas žele boraviti na otvorenome, u prirodi i uživati ​​u divljoj strani života. To je sjajno jer u Lokvi Rogoznici ima također i nekoliko auto kampova.

Zabava u Lokvi Rogoznici se vrti oko lokalnih svečanosti kao što su Ribarske Večeri koje se održavaju u kolovozu s mnogo dodatnih zabavnih aktivnosti. Ako ste u plesnom raspoloženju i odlučite potražiti noćni klub u Lokvi Rogoznici, bit će bolje da posjetite Makarsku ili Omiš koji nude bogat noćni život što se tiče klubova i barova.

Lokva Rogoznica

Smještaj u Lokvi Rogoznici je uglavnom privatan i jedan od glavnih izvora prihoda za lokalno stanovništvo. Ipak, možemo se kladiti neki od vas ne mogu bez hotela, a to je posve razumljivo. Razina udobnosti koju dobivate u hotelu rijetko se može nadmašiti bilo gdje drugdje, uključujući i vile za odmor u Lokvi Rogoznici (iako vam preporučujemo da ih barem uzmete u obzir). Pogledajte hotel Ljetni San u Lokvi Rogoznici i rezervirajte vaš boravak nekoliko mjeseci unaprijed kako biste si tamo osigurali boravak. Također provjerite hotel Ruskamen, ako je gore spomenuti rezerviran. Restoran Ljetni San u Lokvi Rogoznici je izvanredan, a to dokazuje svakoga dana svojim tradicionalnim dalmatinskim i mediteranskim jelima.

 

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba