Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Krilo

U 19. stoljeću kroz Krilo je prolazila redovna parobrodna linija od Splita. Krilo se nalazi na prilično dobroj lokaciji, između Omiša i Splita, drugog grada po veličini u Hrvatskoj. Ako odlučite provesti odmor u Krilu, imajte na umu da je to prvenstveno obiteljska destinacija idealna i za djecu. Ovo lijepo mjesto ima i igralište za djecu, pa vam se djeca neće dosađivati ako odlučite posjetiti Krilo.

Krilo

Ako tražite zabavu u Krilu, savjetujemo vam da posjetite Split ili Omiš i njihova arheološka i povijesna nalazišta. Split je također bogat kulturom, pa bi bilo dobro odvojiti jedan dan za razgledavanje. Nema noćnih klubova u Krilu. Međutim, Split će vam biti dovoljan s obzirom da ima neke od najboljih noćnih klubova u Hrvatskoj gdje svake sviraju neki od poznatih DJ-a.

Ipak, odmor u Krilu može biti i aktivan, ovisno o tome što želite. Vodeni sportovi u Krilu su vrlo česti, stoga ponesite vlastitu opremu ako ćete ostati duže od dva tjedna. Ako tražite pustolovinu u Krilu, zaista je nećete naći. Međutim, isprobajte rafting na obližnjoj rijeci Cetini i osjetite kako hrvatski adrenalin teče kroz vene.

Možete pronaći nekoliko restorana u Krilu koji nude nekoliko izvrsnih primjera klasične dalmatinske kuhinje kao što su specijaliteti od svježih morskih plodova. Ako vaši nepci zahtijevaju neka složena, ali ipak tradicionalna jela, posjetite restoran u Krilu u Pansionu Krilo koji nudi jela a la carte.

Krilo Jesenice

Može se reći da je smještaj u Krilu specifičan. U prošlosti, stari brodovi su se koristili za prijevoz pijeska. Danas su ti isti brodovi pretvoreni u luksuzne plovne hotele. Stoga, ako tražite sobu u Krilu prvo pogledajte brodove jer oni će vam pružiti autentičan dojam mjesta. Ako tražite tradicionalni smještaj, potražite ga u pansionu Hotel Krilo koji nudi prostrane sobe sa pogledom na more i lođama sa klima uređajem. Pansion Hotel u Krilu je također jedino mjesto u kojem možete uživati u koktelima svake noći. Zaista, mjesto je malo, ali ga atmosfera čini potpuno romantičnim.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba