Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Ivan Dolac

Da budemo iskreni, Ivan Dolac zvuči kao pravo hrvatsko ime. Kod ovoga čovjeka ne bi bilo ništa čudno ako govorimo o imenu i prezimenu. No, ovdje je Ivan Dolac mjesto na južnoj strani otoka Hvara, južno od Zavale, 10 km od Jelse, 20 km od Starog Grada i 38 km od samoga grada Hvara. Povezan je s ostatkom otoka tunelom koji je dug oko 1,5 kilometara. Dakle, ako ste za avanturu u Ivan Dolcu, tunel je prilično dobro mjesto za početak.

Plaže u Ivan Dolcu su raznolike jer u njemu ima ponešto za svakoga. Plaže su uglavnom pješčane, ali ima i šljunčanih i kamenih. Ima čak i stjenovitih plaža. Ovo je idealno odredište za parove i obitelji s malom djecom. Postoji i restoran na plaži u Ivan Dolcu koja je vrlo popularan u cijeloj Hrvatskoj. A, ako ste za čašu vina, svakako ste došli na pravo mjesto. S obzirom na količinu sunčanih dana ovdje, ne čudi da neka od najboljih vina u Hrvatskoj dolaze iz Hvara. Barrique vino zvano Ivan Dolac je nedavno dobilo titulu prvaka za svoju izvrsnost.

Nema hotela u Ivan Dolcu što znači da je smještaj u Ivan Dolcu u cijelosti privatan. Ne dozvolite da vas ovo odvrati od rezerviranja sobe ili apartmana u ovom prekrasnom mjestu. Vrlo dobro se vodi i briga o okolišu i zbog toga se ovdje vjerojatno uzgaja mnogo aromatičnog bilja. Turizam je jedan od glavnih izvora prihoda za lokalno stanovništvo, tako da možete biti uvjereni da su vile za odmor u Ivan Dolcu stvarno vrhunske.

Hrana u Ivan Dolcu je izvanredna zbog toga što je većina voća i povrća na toku uzgojena organski. Dakle, svaki put kada završite u jednom od restorana u Ivan Dolcu, jela ne samo da će se temeljiti na tradicionalnim dalmatinskim receptima, nego će također biti poslužena s najboljim povrćem koje otok može pružiti.

Očigledno je da nema noćnih klubova u Ivan Dolcu s obzirom da je to malo mjesto. Posjećivanje klubova nije izbor ljudi koji dolaze posjetiti ovo malo i lijepo mjesto. Međutim, ako želite provesti svoj ​​godišnji odmor baveći se sportovima, otiđite na teniske terene ili, ako želite otići u razgledavanje, iznajmite brod i posjetiti obližnje otoke.

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba