Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Gradac

Gradac se nalazi na samom jugu Makarske rivijere. Okrug Gradac obuhvaća 5 turističkih mjesta: Drvenik, Zaostrog, Podača, Brist i Gradac. Danas  je Gradac i turističko i administrativno središte županije zbog izvrsne turističke ponude. Ostala mjesta su dostupna biciklističkim stazama, kroz borove i maslinike. Kada posjetite Gradac, vidjet ćete o čemu govorimo ovdje jer je atmosfera neopisiva. To je jedno od onih mjesta koja su idealna za obiteljski odmor, pa imajte to na umu da prilikom rezerviranja vašeg apartmana u Gradcu.

Što se tiče smještaja u Gradcu, izbor je širok. Sve ovisi o količini udobnosti koju tražite. Uglavnom preporučujemo privatne apartmane zato što ćete mnogo više biti u kontaktu s mještanima nego ako se odlučite za boravak u hotelu u Gradcu. Naravno, u hotelu će vam ponuditi sobu, bar, klub i restoran, ali nećete imati taj autohtoni prijateljski dodir kojeg vam pružiti samo mještani. To je naše mišljenje. Ako preskočite vile za odmor u Gradcu i odlučite se za hotel, najbolje da odete u hotel Labineca ili hotel Lagunu u Gradcu.

Zabava u Gradcu obično počinje s lokalnim svečanostima koje se organiziraju svaki tjedan počevši od lipnja pa sve do rujna. Ljeti su svakoga dana mogući izleti na obližnje otoke. Prijevoz u Gradcu je dobro organiziran, bilo autobusom ili trajektom, ovisno o tome koliko daleko želite ići. Vjerovali ili ne, postoji noćni klub u Gradcu što nije uobičajeno u malim dalmatinskim selima. Naziv ovog kluba je Pinneta i do sada je ugostio bezbroj poznatih DJ-a kao Marshall Jefferson, Tomcraft, itd.

Količina restorana u Gradcu je nevjerojatna. Ako želite jesti u drugom restoranu svaki sat, to je sasvim moguće. Zbog velike konkurencije mnogi restorani nastoje nadmašiti svoju konkurenciju, a to je izvrsno za turiste jer je hrana bolja svakoga dana. Zavirite u restorane Mala Mare i Marco Polo u Gradcu. Plaže u Gradcu su uglavnom šljunčane i dosta duge, tako da se ne trebate brinuti da ćete biti stisnuti kao sardine dok budete ležali na plaži.

 

Slike Gradac:

Gradac_1_IHS_d.o.o Gradac_IHS_d.o.o

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba