Smještaj Hrvatska

Rezervirajte smještaj direktno preko vlasnika

Kuće za odmor i apartmani u Hrvatskoj
Bazen kućni ljubimci
perilica rublja sauna
perilica posuđa satelitska / kabelska TV
dječji krevet ograđeno imanje
pogled na more internet

Drašnice

Drašnice su malo mjesto Makarske rivijere. Sa samo 300 stanovnika Drašnice su idealno mjesto za sve koji žele pobjeći od betonske džungle i prometne gužve. Obitelji s djecom su najčešće oni koji traže smještaj u Drašnicama. To ne znači da su oni jedini zbog toga što Drašnice imaju povoljan položaj zbog blizine Makarske i Splita, a to vam daje mogućnost da se ludo zabavite u noćnim klubovima u gradu, a zatim dođete u vaš apartman u Drašnicama i uživate ​​u miru i tišini. Možda ćete se vraćati u svoje vile za odmor u Drašnicama u slučaju da je to vaš izbor smještaja.

Mjesto je okruženo borovom šumom, što nije iznenađenje za naselje u Dalmaciji. Prekrasne šljunčane plaže u Drašnicama su glavni razlog zbog kojeg se mnogi turisti vraćaju svake godine. Naša pretpostavka je da je ukusna dalmatinska kuhinja drugi razlog. Restorani u Drašnicama nude sve poznate klasike dalmatinske kuhinje - hobotnicu ispod peke, svježe ulovljenu i pečenu ribu, školjke na buzaru i, naravno, puno maslinovog ulja. Nakon što ste pronašli smještaj u Drašnicama najbolja stvar koju možete učiniti je početi istraživati ​​sva čuda dalmatinske kuhinje. Poznata je diljem svijeta kao i maslinovo ulje proizvedeno u Dalmaciji. Nema hotela u Drašnicama, a to ih čini stvarno savršenim mjestom za potpuno opuštanje. Možete se lijeno izležavati na plaži cijeli dan i ne nervirati se oko toga što ne možete pronaći mjesto za vaš ručnik.

Mještani se uglavnom bave poljoprivredom, vinogradarstvom i maslinarstvom kao i proizvodnjom maslinovog ulja. Nakon što se smjestite u jednom od apartmana u Drašnicama pitajte svog domaćina gdje možete pronaći dobro maslinovo ulje. Pitajte i njihovo domaće vino, ali će vam ga oni ponuditi svejedno.

Ako ste zainteresirani za istraživanje povijesne i kulturne baštine ili arhitekture, predlažemo da pogledate staro groblje sa srednjovjekovnim nadgrobnim pločama i baroknu crkvu koja će izgledati odlično u foto albumu! No, dosta o groblju, iako je ovo prilično izvanredno, recimo nešto o ljetnim festivalima u Drašnicama. To su tradicionalne svečanosti u Dalmaciji gdje ćete moći čuti hrvatsku glazbu, piti puno vina i jesti puno ribe. Zgrabite svoju obitelj i svoje omiljene mještane i zapjevajte zajedno!

Slike Drašnice:

Dracnice_IHS_d.o.o

Dracnice_beach_IHS_d.o.o Dracnice_1_IHS_d.o.o

 

Joomla SEF URLs by Artio
FaLang translation system by Faboba